• banner1-1
  • banner2
  • dfgahghjk

About Company

Founded in 2015 dening Jeff Li, Jeffoptics tansah nyediakake piranti kelas kapisan donya kanggo klien. Produk sing ditondoi dening resolusi dhuwur, cepet nanggepi, sehat lan kuat lan gampang kanggo operasi. Kita misi kanggo nyedhiyani profesional, pas lan gampang-operasi piranti klien kanggo nggawe produk sing tekan kualitas paling apik.

Adhedhasar paling gedhe pasar-China, Jeffoptics wis darmabakti kanggo ngawula industri kaca, nyediakake patemon piranti requirement klien. Njupuk kauntungan saka ing-ambane kawruh technical lan ngalangi Research & Development investasi, Jeffoptics wis diprodhuksi macem-macem piranti pangukuran kaku kaca kontrol kualitas kaca kalebu kaku lumahing meter, pinggiran kaku meter, gedhe meter tampilan kaku, tempered kaca pengenal lan head- peralatan test wangun karo ukuran sing ndadeake munggah nganthi.

ndeleng More

servies kita

Experienced lan hasrat Desainer antarmuka panganggo kanthi latar mburi desain interaksi.

produk kita

Experienced lan hasrat Desainer antarmuka panganggo kanthi latar mburi desain interaksi.

WhatsApp Online Chat !