JF-3 lumahing kaku METER

Short Description:

Ing JF-3 seri sing dikembangaké kanggo langkah kaku lumahing kaca tempered termal karo Laser. JF-3E kaku lumahing kaca meter iku sawijining angonan lumahing amba polarimeter meningkat. iku njupuk kauntungan saka struktur optik kaca. Amba angonan cahya dipilih dening kaca dhewe diukur. Kejabi, pangilon panampa optimized lan kudu maneh gerakan horisontal. Iku nyuda kerumitan operasi nemen. algoritma Processing gambar optimized mundhak resolusi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ing JF-3 seri sing dikembangaké kanggo langkah kaku lumahing kaca tempered termal karo Laser. JF-3E kaku lumahing kaca meter iku sawijining angonan lumahing amba polarimeter meningkat. iku njupuk kauntungan saka struktur optik kaca. Amba angonan cahya dipilih dening kaca dhewe diukur. Kejabi, pangilon panampa optimized lan kudu maneh gerakan horisontal. Iku nyuda kerumitan operasi nemen. algoritma Processing gambar optimized mundhak resolusi kaku kanggo 0.1MPa. 

    JF-3E DSC_0227

    PC SOFTWARE

    INSTRUMENT

     

    KODE lan STANDARD

    ASTM C 1048, ASTM C 1279, EN12150-2, EN1863-2

    fitur

    Meningkat haah  Cara

    Lowongan gampang

    SIZE SMALL

    SPESIFIKASI

    Range: 200 MPa

    LCD: 3,5 "

    Resolusi: 0.1Mpa

    KONTAK

    Contact Person: Jeff Li

    Tel: +86 153 2112 8188

    Email: jeffoptics@hotmail.com

    Web: www.jeffoptics.com

    Tambah: Room 225, Bangunan 1, Jimenli Community, distrik Haidian, peking, China.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !