News

  • Post wektu: Jun-16-2017

    China Kaca 2017 njupuk Panggonan ing China Pusat Pameran International saka 24 Mei kanggo 27 Mei 2017 ing Beijing China. Beijing Jeffoptics Company Limited ana saiki sawijining produk ing ngadeg saka distributor Chinese - China Building Material Test & Certification Group Co., Lt ...Waca liyane »

  • Post wektu: Jun-16-2017

    Eurasia Kaca Fair 2017 iki dianakaké saka tanggal 8 Maret kanggo 11 Maret 2017, ing Tüyap Fair, Convention lan Kongres, Istanbul, Turkey. Jeffoptics minangka exhibitor, katampil telu sawijining negara-saka-saka-gambar instruments kanggo pangukuran kaku lumahing kaca tempered termal lan kimia tempered kaca ing ...Waca liyane »

  • Post wektu: Jun-16-2017

    Glasstec2016 iki dianakaké saka tanggal 20 September kanggo 23 September 2016, ing Messe Düsseldorf, Germany. The Glasstec punika padha internasional paling gedhé kanggo produksi kaca lan industri Processing. Jeffoptics nuduhake sawijining Series F-1, JF-2 Series lan kaku lumahing JF-3 Series kaca meter ing pameran ...Waca liyane »

  • Post wektu: Jun-16-2017

    Beijing Jeffoptics Company Limited melu ing Glasstech Asia 2016-14th International Glass Products, Kaca Manufacturing, Processing & Materials Exhibition ing November 24-26, 2016, dianakaké ing Saigon Exhibition & Convention Center (SECC), Ho Chi Minh City Vietnam. Jeffoptics nuduhake ...Waca liyane »

  • Post wektu: Jun-16-2017

    Beijing Jeffoptics Company Limited melu inZAKGlass Teknologi Expo 2016 dianakaké saka Desember 9-11, 2016, ing Pragati Maidan, New Delhi, India. Jeffoptics nuduhake sawijining Series F-1, JF-2 Series lan JF-3 Series kaca kaku lumahing meter ing pameran. JF-1 Series lan JF3 Series kanggo Therm ...Waca liyane »

  • Post wektu: Jun-16-2017

    Vitrum 2015 dianakaké saka tanggal 6 Oktober 9, 2015 Vitrum punika pameran kaca kang dianakaké ing Milano, Italia saben rong taun, lan nengsemake perdagangan wong saka kabeh ndonya lan ing acara kudu-rawuh endi tradisi glassmaking Italia diiringi presentation saka nglereni-e ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !