Products

Jeffoptics macem-macem piranti kanggo kontrol kualitas kaca kalebu kaku lumahing meter, pinggiran kaku meter, gedhe meter tampilan kaku, tempered kaca pengenal lan sirah-wangun peralatan test karo ukuran sing ndadeake munggah nganthi kita klien wiwit diadegaké ing 2015, lan kita klien lan partners sing saka Asia, US, Eropa, Afrika, lan Australia etc. Kita produk fitur ukuran cilik, lampu bobot, hotspot, operasi gampang, resolusi dhuwur lan kekuatan.

WhatsApp Online Chat !