• banner1-1
  • banner2
  • dfgahghjk

за компанијата

Основана во 2015 година од страна на Џеф Ли, Jeffoptics постојано обезбедување од светска уреди прва класа на клиентите. На производи се карактеризираат со висока резолуција, брзо одговор, стабилна и лесен за ракување. Нашата мисија е да обезбеди професионално, прецизен и лесен операција уред на клиентите за да ги направат своите производи се постигне најдобар квалитет.

Врз основа на најголемиот пазар на Кина, Jeffoptics е посветен да им служи на стакло индустрија, обезбедување на состанокот уред барањата на клиентот. Преземање на предност на во-длабочината на технички знаења и цврсти инвестиции за истражување и развој, Jeffoptics произведувал различни мерење стакло стрес уреди за контрола на квалитет на стакло, вклучувајќи површина стрес метар, метар работ стрес, голем поглед стрес метар, калено стакло и идентификатор глава- опрема форма тест со мерење на забавување.

Гледај Повеќе

нашите servies

Искусни и страсна кориснички интерфејс дизајнер со интеракцијата дизајн позадина.

нашите производи

Искусни и страсна кориснички интерфејс дизајнер со интеракцијата дизајн позадина.

WhatsApp Online Chat !