за нас

Основана во 2015 година од страна на Џеф Ли, Jeffoptics постојано обезбедување од светска уреди прва класа на клиентите. На производи се карактеризираат со висока резолуција, брзо одговор, стабилна и лесен за ракување. Нашата мисија е да обезбеди професионално, прецизен и лесен операција уред на клиентите за да ги направат своите производи се постигне најдобар квалитет.

Врз основа на најголемиот пазар на Кина, Jeffoptics е посветен да им служи на стакло индустрија, обезбедување на состанокот уред барањата на клиентот. Преземање на предност на во-длабочината на технички знаења и цврсти инвестиции за истражување и развој, Jeffoptics произведувал различни мерење стакло стрес уреди за контрола на квалитет на стакло, вклучувајќи површина стрес метар, метар работ стрес, голем поглед стрес метар, калено стакло и идентификатор глава- опрема форма тест со мерење на забавување.

ad3_4123


WhatsApp Online Chat !