производи

Jeffoptics различни уреди за контрола на квалитет на стакло, вклучувајќи површина стрес метар, работ стрес метар, голем поглед стрес метар, калено идентификатор стакло и главата форма опрема за тестирање со мерење забавување за нашите клиенти, бидејќи е основана во 2015 година, и на нашите клиенти и партнери се од Азија, САД, Европа, Африка и Австралија итн Нашите производи имаат мали димензии, мала тежина, пренослив, лесен за ракување, со висока резолуција и робустност.

WhatsApp Online Chat !