Rreth nesh

E themeluar në vitin 2015 nga Jeff Li, Jeffoptics mban siguruar botëror pajisje të klasit të parë për klientët. Produktet janë karakterizuar nga rezolucion të lartë, shpejt përgjigje, të fuqishme dhe të lehtë për operacion. Misioni ynë është që të sigurojë pajisje profesionale, të saktë dhe të lehtë-operacion për klientët për të bërë prodhimet e tyre të arritur cilësi më të mirë.

Bazuar në më të madh të tregut të Kinës, Jeffoptics është i përkushtuar për të shërbyer industrinë e qelqit, duke siguruar mbledhjen Pajisja e kërkesave të klientit. Duke përfituar nga njohuri të thella teknike dhe të ngurta Kërkimit & Zhvillimit investime, Jeffoptics ka prodhuar një shumëllojshmëri të pajisjeve të matjes stresi qelqi për kontrollin e cilësisë qelqi përfshirë metër sipërfaqe stresit, buzë metër stresi, metër madhe view stresi, shkon identifikues qelqi dhe qëndrën Forma pajisjet e testimit me matje ngadalësimin.

ad3_4123


WhatsApp Online Chat !