Produkte

Jeffoptics një shumëllojshmëri e pajisjeve për kontrollin e cilësisë qelqi përfshirë metër sipërfaqe stresit, buzë metër stresi, metër madhe view stresi, nevrik identifikues qelqi dhe kokë-formë pajisjet e testimit me matjen ngadalësimin për klientët tanë që u themelua në vitin 2015, dhe klientët tanë dhe partnerët janë nga Azia, SHBA, Evropë, Afrikë dhe Australi etj produktet tona funksion madhësi të vogël, pesha të lehta, i lëvizshëm, operacion i lehtë, me rezolucion të lartë dhe Fuqia.

WhatsApp Online Chat !