• banner1-1
  • banner2
  • dfgahghjk

ngeunaan Company

Diadegkeun dina 2015 by Jeff Li, Jeffoptics terus nyadiakeun alat kelas munggaran dunya mun klien. Produk dicirikeun ku resolusi luhur, gancang respon, mantap sarta gampang pikeun operasi. misi kami geus nyadiakeun profésional, tepat na gampang-operasi alat pikeun klien nyieun produk maranéhanana ngahontal kualitas pangalusna.

Dumasar pangbadagna pasar-Cina, Jeffoptics ieu dedicated ngawula Industri kaca, nyadiakeun pasamoan alat sarat klien. Nyokot kauntungan tina di-jero pangaweruh teknis na solid Panalungtikan & Development Investasi, Jeffoptics geus dijieun rupa-rupa alat ukur stress kaca keur kontrol kualitas kaca kaasup stress permukaan méteran, ujung stress méteran, badag méteran view stress, tempered kaca identifier na head- alat-alat uji formulir kalawan ukur deceleration.

nempo More

servies kami

Dialam gairah desainer panganteur pamaké kalawan tukang desain interaksi.

produk urang

Dialam gairah desainer panganteur pamaké kalawan tukang desain interaksi.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu