JF-1 runtuyan beungeut kaca stress méteran

Pondok Description:

JF-1 SURFACE STRESS METER The JF-1 series are developed for measuring surface stress of thermal tempered glass. JF-1 Series glass surface stress meter is a Differential Stress Refractometer (DSR). After several time optimization, operator can complete the operation by adjust only one component.  PC SOFTWARE  INSTRUMENT   CODE AND STANDARD ASTM C 1048, ASTM C 1279, EN12150-2, EN1863-2 FEATURES DSR Method EASY OPERATION SMALL SIZE SPECIFICATION Range: 200 MPa LCD: 3.5” CONTAC...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JF-1 permukaan stress méteran

    The JF-1 séri anu dimekarkeun pikeun ngukur stress beungeut kaca tempered termal. JF-1 Series kaca stress permukaan méteran téh diferensial Stress Refractometer (DSR). Sanggeus sababaraha waktu optimasi, operator bisa ngalengkepan operasi ku ngaluyukeun ngan hiji komponén. 

    JF-1 ukuran view02 DSC_98461

    PC software 

    pakakas

     

    Kode AND baku

    ASTM C 1048, ASTM C 1279, EN12150-2, EN1863-2

    FITUR

    DSR Métode

    operasi gampang

    ukuran leutik

    spésifikasi

    Rentang: 200 MPa

    LCD: 3,5 "

    hubungan

    Kontak Jalma: Jeff Li

    Tel: +86 153 2112 8188

    Email: jeffoptics@hotmail.com

    Web: www.jeffoptics.com

    Tambahkeun: Room 225, Gedong 1, Jimenli Komunitas, Kab Haidian, Beijing, Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !