JF-2 runtuyan Surface Stress Méter

Pondok Description:

The JF-2 series are developed for measure the surface stress of chemical tempered glass. JF-2E is the Portable Version with PDA. JF-2C is the Compact Version with PC software.  JF-2E JF-2C Single ion exchange glass Double ion exchange glass   Feature: Easy operation Small size Single / double ion exchange glass Manual operation (with PC software) Specification: Refractive Index: 1.47~1.53 (other RI range customized according to requirement) Stress :1500MPa Depth: 100um ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The JF-2 runtuyan anu dimekarkeun pikeun ukuran stress beungeut kimiawi tempered kaca. JF-2E teh Vérsi Hotspot kalawan PDA. JF-2C teh Vérsi Compact kalawan software PC. 

    DSC_0071 DSC_0065

    JF-2E

    JF-2C
    图片 1 图片 2
    sagelas bursa ion hiji sagelas bursa ganda ion

     

    fitur:

    operasi gampang

    ukuran leutik

    Hiji / ganda ion kaca bursa

    Operasi Manual (kalawan software PC)

    spésifikasi:

    Index réfraktif: 1,47 ~ 1.53 (rentang séjén RI ngaropéa nurutkeun sarat)

    Setrés: 1500MPa

    Jero: 100um

    Akurasi: 20 Mpa / 5um

    Sumber lampu: 590/750 nm

    System operasi: JF-2E PDA terpadu atanapi JF-2 PC software (Windows 7 kalawan titik karya Kinérja net 3,5 atawa ngeunaan)

    Beurat: 0.3kg (tanpa PDA) /0.5kg (kalawan PDA)

    kontak:

    Bapak Jeff Li

    Alamat: Room 225, Gedong 1, Jimenli Komunitas, Kab Haidian, Beijing, Cina.

    Tel: +86 153 2112 8188

    E-Surat: jeffoptics@hotmail.com

    http://www.jeffoptics.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !