JF-3 permukaan stress méteran

Pondok Description:

The JF-3 runtuyan anu dimekarkeun pikeun ukuran stress beungeut kaca tempered termal kalawan laser. JF-3E stress beungeut kaca méteran mangrupa grazing permukaan sudut polarimeter ditingkatkeun. waktu nu diperlukeun kauntungan struktur optik kaca. Sudut grazing lampu geus dipilih ku sagelas sorangan bisa diukur. Sagedengeun ti eta, eunteung narima ieu dioptimalkeun na kudu aya deui gerakan horisontal. Ieu ngurangan pajeulitna operasi kalawan gedé-gedéan. Algoritma pengolahan citra nu dioptimalkeun ngaronjatkeun resolusi ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The JF-3 runtuyan anu dimekarkeun pikeun ukuran stress beungeut kaca tempered termal kalawan laser. JF-3E stress beungeut kaca méteran mangrupa grazing permukaan sudut polarimeter ditingkatkeun. waktu nu diperlukeun kauntungan struktur optik kaca. Sudut grazing lampu geus dipilih ku sagelas sorangan bisa diukur. Sagedengeun ti eta, eunteung narima ieu dioptimalkeun na kudu aya deui gerakan horisontal. Ieu ngurangan pajeulitna operasi kalawan gedé-gedéan. Algoritma pengolahan citra nu dioptimalkeun ngaronjatkeun resolusi stres mun 0.1MPa. 

    JF-3E DSC_0227

    PC software

    pakakas

     

    Kode AND baku

    ASTM C 1048, ASTM C 1279, EN12150-2, EN1863-2

    FITUR

    Enhanced engap-engapan  Métode

    operasi gampang

    ukuran leutik

    spésifikasi

    Rentang: 200 MPa

    LCD: 3,5 "

    Resolusi: 0.1Mpa

    hubungan

    Kontak Jalma: Jeff Li

    Tel: +86 153 2112 8188

    Email: jeffoptics@hotmail.com

    Web: www.jeffoptics.com

    Tambahkeun: Room 225, Gedong 1, Jimenli Komunitas, Kab Haidian, Beijing, Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !